This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

MIHAI ALBU

De la Arhitectură la Avangardă

Pasiunea lui Mihai Albu pentru design a fost exprimată încă din primii ani de facultate. De tânăr, designerul și-a început călătoria în lumea structurată și riguroasă a artei arhitecturale. De atunci, fiecare colecție a sa a reprezentat o expoziție de forme senzuale. Sculptate în linii curate și structuri sofisticate, creațiile sale au devenit sinonime cu un stil unic și inconfundabil.

Ca tânăr arhitect ambițios, Mihai Albu și-a prezentat proiectele în galerii de clasă mondială, alături de lucrările artiștilor renumiți. Nu a trecut mult până când creațiile sale avangardiste au trezit interesul comunității internaționale de modă.

MIHAI ALBU

THE SHOE ARCHITECT

Nu a trecut mult până când creațiile sale avangardiste au trezit interesul comunității internaționale de modă.Prezentate în revista Vogue Italia și în catalogul enciclopedic al istoriei pantofilor, „Shoegasm”, creatiile Mihai Albu au devenit rapid preferatele celebrităților și ale artiștilor consacrați de la Hollywood.Primul boutique Mihai Albu din anii ’90 a marcat intrarea sa pe piața brandurilor de lux atunci când a devenit supranumit „Arhitectul Pantofilor”. De la expoziții în București, Londra și Paris, până la pătrunderea pe piețele internaționale de modă din SUA, Hong Kong, Marea Britanie și Japonia, brandul Mihai Albu s-a consacrat la nivel global. În prezent, designerul continuă să-și edifice talentul ca Director de Creație al companiei.

MIHAI ALBU

HANDMADE IN ROMANIA

Fiecare pereche de pantofi este creată manual în România, cu o atenție deosebită la detalii, garantând un produs unic și de înaltă calitate.

MIHAI ALBU

ARHITECTURA PANTOFILOR

Mihai Albu transformă pantofii în veritabile opere de artă arhitecturală, folosind linii clare și structuri sofisticate pentru a crea stiluri inconfundabile și senzuale.

MIHAI ALBU

DESIGN INSPIRAT DIN NATURĂ ȘI ARTĂ

Creativitatea lui Mihai Albu se îmbină cu inspirația din natură și artă, modelând pantofi care reflectă forme organice și artistice, cu detalii care evocă forța și frumusețea naturii.

THE SHOE ARCHITECT

Deconstructed Chaos

Geometrie și Haos

MIHAI ALBU

Un design bun pleacă din aici și acum, dar tinde spre atemporalitatea geometriei. Fiecare pereche de pantofi pe care o creez este o reflecție a vieții mele: haos controlat.